دانش اموزان برتر

وبلاگ مرجع دانش آموزان استان سیستان و بلوچستان

دانش اموزان برتر

وبلاگ مرجع دانش آموزان استان سیستان و بلوچستان

دانش اموزان برتر

پیام مدیر وبلاگ :

"بازدید کننده گرامی به این وبلاگ خوش آمدید"

آنچه در این وبلاگ مشاهده می کنید گزیده ای از بهترین مطالب وبلاگ های دانش آموزان و معلمان برتر استان سیستان و بلوچستان امید است شما دانش آموز عزیز با قلم خود مارا در هرچه بهتر شدن این وبلاگ یاری رسانید

عزیزانی که تمایل دارند تا مطالبشان در این وبلاگ منتشر شود کافیست لینک مطلب خود را به قسمت نظرات این وبلاگ ارسال نمایند. تا در صورت مفید بودن مطالبشان آنها را در سایت های کشوری بخصوص سایت حرف تو ( جایی برای نخبگان وبلاگ نویس ) و نیز وبلاگ همه با هم ( مرجع مرکزی استان سیستان و بلوچستان ) منتشر یابد


دانش آموزان برتر منتشر کرد:


اغلب جوانان ونوجوانان به ویژه دانش آموزان درایام تعطیلات تابستان با مشکل نحوه گذراندن اوقات فراغت روبرو هستند وازطرفی دیگربه دلیل نقش وتاثیربالای فضاهای مجازی وشبکه های اجتماعی در زندگی آحاد جامعه،این فضاها به اشتباه جای زمان فراغت واستراحت جوانان راگرفته و این امرهم تهدید وهم فرصتی بزرگ برای محسوب می شود.

میزان حضوردانش آموزان درفضای مجازی وپرسه زدن آنها درشبکه های اجتماعی؛ یکی ازموضوعاتی است که می توان آن را به لیست دغدغه های والدین اضافه کرد.چرا که کمترمادری را می توان سراغ داشت که ازوقت تلف کردن های فراوان فرزندش درفضای مجازی شکایت نداشته باشد،موضوعی که شاید بتوان نام اعتیاد اینترنتی راهم برآن گذاشت.آسیب جدی که باید بیش ازگذشته مورد توجه باشد، نفوذ شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک،وایبر، واتس آپ، لاین دربین دانش آموزان است.

به نظرمی رسد نمودار سنی استفاده کنندگان ازشبکه های اجتماعی رنگارنگ با کاهش مواجه شده وسن کاربران این شبکه ها را کمترازگذشته نشان میدهد تا جایی که دربین کاربران اینترنتی شبکه های مجازی،شاهد حضوربی حد وحساب دانش آموزان هستیم.

استقبال کمرنگ دانش آموزان از ورزش نکته ای را گوشزد میکند که می توان ازآن برای مقابله با آسیب های شبکه های اجتماعی یا کاهش استفاده دانش آموزان ازاین فضا استفاده کرد.

وقت گذرانی بدون کنترل دانش آموزان درفضای مجازی منجربه ایجاد هویت کاذب و زودگذربرای آنها می شود.

متاسفانه درسال های گذشته دانش آموزان ازفضای مجازی استفاده بی رویه می کنند وهمین موضوع منجر به انزوای دانش آموزان شده است.این هویت کاذب و زودگذر تصویری غیرواقعی برای افراد ایجاد می کند ومنجربه این میشود که افراد درتلاش و تکاپو برای حضوربیشتر در شبکه های اجتماعی شوند؛ چرا که درفضای مجازی بیش ازآنکه هویت برای فرد مطرح باشد، دانش آموزسعی در ارائه افکار وعلایق واندیشه های خود دارد که این خود بسیارخطرناک است.

اما آنچه درباره گرایش به شبکه های اجتماعی دربین جوانان ونوجوانان وبه ویژه دانش آموزان مهم به نظر میرسد این است که این قشر از جامعه به دلیل شرایط سنی که دارند از آسیب پذیری بسیار بالاتری برخوردارند وافرادی که دوران بلوغ را طی می کنند بیشتر ازهرگروه دیگری درمعرض آسیب هستند.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی